Het verwijderen van Exchange 2007 - Fout met Public Folder Replica

door Andy Grogan op 3 december 2008 · 4 reacties

in Exchange 2007 (Algemeen) , Exchange 2007 (Installatie) , Exchange 2007 (openbare mappen)

Ik heb gewerkt op de Exchange-server in een lab voor een tijdje, en vandaag heb ik besloten dat ik wilde neem mijn testen van een stap verder die betrokken verwijderen van mijn huidige, zeer eenvoudige installatie van Exchange 2007 van de server heb ik gewerkt met.

Voordat ik liep de Exchange 2007 setup tool verwijderde ik al mijn 1000 Exchange mailboxen van de OU die ik had opstelling in mijn testlab met het volgende commando:

  Get-Mailbox -OrganizationalUnit "Infrastructure.local / Exchange-gebruikers" -ResultSize Unlimited | Remove-Mailbox 

Vervolgens heb ik uitgeschakeld de Administrators-accounts mailbox met het volgende commando:

  disable-mailbox administrator 

Ik schrapte toen de instantie van de Offline Outlook-adresboek dat ik had gebruikt in het ESM, samen met de extra Exchange-databases en opslag groepen, als ik geen gebruik te maken connectors Ik hoefde niet te vinden of te verwijderen deze was geweest.

Het was op dit punt dat ik dacht dat ik zou Exchange verwijderen uit de server, dus ging ik naar "Add Remove Programs" in het Configuratiescherm en geselecteerde Exchange 2007 en vervolgens op Verwijderen.

Het setup-proces begonnen, en zoals verwacht heeft haar eerste inspectie van de vraag of de Exchange installatie is geschikt voor het verwijderen - maar bij het controleren van de rol Mailbox setup is mislukt met de volgende foutmelding;

  Mailbox Role Vereisten

 Mislukt

 Fout:

 Uninstall kan niet worden voortgezet.  Database 'Public Folder Database': De openbare map opgegeven database bevat map replica's.  Voordat u de openbare map-database, verwijder de mappen of verplaats de replica's naar een andere map databank publiek.
 Aanbevolen Action: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=30939&l=EN&v=ExBPA.3&id=b6e3b32a-8848-46cb-9567-72288ac15f60 

Ik dacht ok, geen management interface in deze versie van Exchange voor openbare mappen, zodat er een management interface commando moet zijn, dat zal werken, dus ik opende mijn trouwe vriend Google en deed een onderzoek en vond de volgende opdrachten:

  Get-PublicFolder -server XEON "\" -Recurse -ResultSize: Onbeperkt | Remove-PublicFolder -server XEON -Recurse -ErrorAction: SilentlyContinue

 Get-PublicFolder -Server XEON "\ NON_IPM_SUBTREE" -Recurse -ResultSize: Onbeperkt | Remove-PublicFolder -Server XEON -Recurse -ErrorAction: SilentlyContinue 

Beide commando's leek te draaien prima (uiteraard kan ik geen specifieke verwerking fouten als gevolg van de "SilentlyContinue" schakelaar te zien) - maar toen ik terug naar Exchange Verwijder kwam ik precies dezelfde foutmelding.

Ik vermoed dat misschien een aantal replica's werden gemist door de Beheermaatschappij Command - maar ik was een tekort aan tijd en echt nodig om de Exchange installatie van het apparaat te verwijderen, zodat dacht ik - misschien kon ik gewoon verwijderen van de verwijzing naar de openbare map van Active Directory .

Dus ik brak mijn trouwe kopie van ADSI bewerken ( die kan worden gedownload van hier ) en navigeren naar de volgende vermelding:

  CN = Folder hiërarchieën, CN = Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT), CN = Administrative Groups, CN =, CN = Microsoft Exchange, CN = Services, CN = Configuration, DC = DC = 

Voor visuele referentie kan het de volgende in ADSI bewerken kijken:

adsi-27

Toen ik deze toets gekozen het rechter venster van ADSI Edit veranderde om de volgende waarde weer te geven:

adsi-272

Ik klikte op die waarde en kies vervolgens "Verwijderen" uit het contextmenu.

Vervolgens heb ik genavigeerd naar de volgende sleutel in ADSI bewerken:

adsi-273

Toen ik had deze toets gekozen zag ik het rechter venster van verandering ADSI bewerken om er als volgt uitzien:

adsi-274

Ik dan rechts klikte op het juiste item voor mijn openbare map Database en dan koos "Delete".

Het was toen ik opnieuw liep Exchange setup, en bij deze gelegenheid het werkte perfect.

comments… read them below or add one } {4 commentaar ... hieronder te lezen hen of voeg een }

Adrian 14 januari 2012 om 01:59

Heel erg bedankt voor dit artikel. Ik heb geprobeerd om de erfenis 2k7 in een coexistant 2k10 milieu verwijderen. Ik heb deze fout en een heleboel dingen hebben geprobeerd met de hulp van de machtige google en geen geluk. Dit zorgde voor het met een uitzondering. Ik heb niet het object te verwijderen in het eerste voorbeeld, want dit is een productie omgeving wil ik alleen dingen die ik was er zeker van was dat was alleen direct gekoppeld aan de server kon ik niet verwijderen uit te wisselen over het hosten van de database met openbare mappen te proberen. Uw tweede voorbeeld onder de cn voor de naam van de server werkte perfect.

Bedankt!

Reageer

Joachim Otahal 26 juli 2012 om 12:23

Bedankt, Ik heb geprobeerd om de uitwisseling 2007 (gemigreerd van voorheen Exchange 2003) volledig te verwijderen, en een aantal openbare mappen die volledig ontoegankelijk door iedereen waren geblokkeerd veel.

Reageer

Judith Carrion 26 juli 2012 om 21:18

Ik werd zeer bemoeilijkt door dit probleem voor meerdere dagen. Hartelijk dank dit artikel.

Reageer

Vanya 5 maart 2013 om 02:47

Hi

Ik heb hetzelfde probleem, maar mijn probleem gaat dat de vorige beheerder gemaakt van een test uitwisseling aswell, en we willen deze server nu te verwijderen, maar zonder het uitvoeren van onze live productie server.I moeten in staat zijn om alle ongewenste opslag groepen en databases verwijderen , maar de openbare map databank is momenteel niet beschikbaar meer, dus ik kan het te verwijderen.

Please help

Reageer

Laat een bericht achter

CAPTCHA Image
Ververs afbeelding
*

Vorige post:

Next post: