Vihje: Odd ongelma Windows 2008 R2 Standard käynnissä VMware 8 Workstation-Remote laite tai resurssi ei ota yhteyttä ...

Andy Grogan 18. joulukuuta 2011 · 0 kommenttia

vuonna Vihjeitä , VMWare , Windows 2008 R2 , Windows Networking

Ei Exchange postitse, mutta Windows yksi niille, joille käyttää VMware.

Tänään olin rakentamassa uutta SQL-palvelimen sisällä VMware Workstation 8 ympäristössä. Kaikki näytti menevän sujuvasti aina siihen asti olin juuri lopettanut Windows 2008 R2 asennus. Olin hakuprosessiin Windows-päivitykset, kun hävisin Internet-yhteydet.

Se oli hyvin outoa, koska minulla oli vielä IPv4-yhteydet (Voisin ping laitteiden minun verkkoon ilman kysymyksiä), ja voisin käyttää nslookup ja Trace Route sekä päättäväisyyttä DNS-nimet ja seurata paketteja - mutta joka kerta yritin liittää Internet (joko sivustoja IP-osoitteen kautta tai DNS-nimi) Haluan saada virheilmoituksen.

Verkko-kuvaketta vasemmassa alakulmassa näytön kääntyi tuttu keltainen huutomerkki - katso alla

VMWare-MAC-Main3

Ja avaaminen verkkoyhteyden ja jakamiskeskus paljasti seuraavat:

VMWare-MAC-Main4

Yritin useita asioita:

  • Poistanut NIC päässä sisällä Virtual Machine ja sitten uudelleen asentamista
  • Irrotetaan ja asennetaan VMware Tools
  • Kytkeminen IPv4-määritykset staattisen ja DHCP käsitellään
  • Lukuisat Käynnistää VM

Jotka kaikki olivat turhaan - koska ongelma jatkui edelleen.

Useita tunteja kestäneen Google-hakuja, kiroilua, hampaat kiristellään - Päätin, että olin menossa fyysisesti poistaa NIC alkaen hän virtuaalikoneen, reboot, ja lisää se uudelleen sisällä Workstation konsoli.

Juuri kun olin aikeissa tehdä niin, muistin asetus, joka VMWare antaa sinulle NIC varten virtuaalikoneen, jonka avulla voit vaihtaa MAC-osoite - Ajattelin, että haluan antaa tämän kokeilla ennen poistettava sovitin kokonaan (minun logiikka on se, että ehkä rouge ARP-syötteen tai jotain muuta outoa oli tapahtunut verkkokerroksella minun ympäristössä).

Joten sisällä VMware Management Console Olen valinnut ominaisuuksien Network Adapter, ja sitten napsautti "Advanced" -painiketta - katso alla

VMWare-MAC-Main1

Valitse näyttöön ilmestyi klikkasin "Luo" -painiketta sijaitsee MAC Address - katso alla

VMWare-MAC-Main2

Sitten käynnistetään uudelleen virtuaalikoneen, ja pieni ja katso - tämä ratkaisi ongelman (onnekas arvaus vai?). Vaikka en ole tarkistanut tätä millään todellinen tieto - Ihmettelen, jos minulla olisi kaksi VM: n aktiivinen samaa MAC-osoitetta, mutta heh - ho, ongelma ratkaistu ja vain 4 tuntia elämästäni hävinnyt ongelma - niin, jos lopetat ylös järkeä päähän ja kokeillut kaikkia ilmeisiä juttuja ja käytät VMware - antaa tämän mennä.

comments… add one now } {0 kommenttia ... lisätä yhden nyt }

Jätä kommentti

CAPTCHA Image
Päivitä kuva

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: