Vihje: Odd ongelma Windows 2008 R2 Standard käynnissä VMware 8 Workstation-Etälaitehallintapalvelimen tai resurssi ei ota yhteyttä ...

Andy Grogan 18. joulukuuta 2011 · 0 comments

vuonna Vihjeitä , VMWare , Windows 2008 R2 , Windows Networking

Ei Exchange postitse, mutta Windows yksi niille, joille käyttää VMware.

Tänään olin rakentamassa uutta SQL-palvelimen sisällä VMware Workstation 8-ympäristössä. Kaikki meni sujuvasti aina siihen asti olin juuri lopettanut Windows 2008 R2 asennus. Olin hakuprosessiin Windows-päivitykset, kun hävisin Internet-yhteydet.

Se oli hyvin outoa, koska minulla oli vielä IPv4-yhteydet (Haluaisin ping laitteiden minun verkko ilman kysymyksiä), ja voisin käyttää Nslookup ja Trace Route sekä päättäväisyyttä DNS-nimet ja seurata paketteja - mutta joka kerta yritin liittää Internet (joko sivustoja IP-osoitteen kautta tai DNS-nimi) Haluan saada virheilmoituksen.

Verkon kuvakkeen vasemmassa alakulmassa näytön kääntyi tuttu keltainen huutomerkki - katso alla

VMWare-MAC-Main3

Ja avautuminen verkkoyhteys ja jakamiskeskus paljasti seuraavat:

VMWare-MAC-Main4

Yritin useita asioita:

  • Poistanut NIC päässä sisällä Virtual Machine ja sitten uudelleen asentamista
  • Irrotetaan ja asennetaan VMware työkalut
  • Kytkeminen IPv4-määritykset staattisen ja DHCP käsitellään
  • Lukuisat Käynnistää VM

Jotka kaikki olivat turhaan - koska ongelma jatkui edelleen.

Useita tunteja kestäneen Google-hakuja, kiroilua, hampaiden kiristystä - Olen päättänyt, että olin menossa fyysisesti poistaa NIC alkaen hän virtuaalikoneen, reboot, ja lisää se uudelleen sisällä Workstation konsoli.

Juuri kun olin aikeissa tehdä niin, muistin asetus, joka VMWare antaa sinulle NIC varten virtuaalikoneen, jonka avulla voit muuttaa MAC-osoite - Ajattelin, että haluan antaa tämän kokeilla ennen poistaa sovittimen kokonaan (minun logiikka on se, että ehkä rouge ARP merkintä tai jotain muuta outoa oli tapahtunut verkkokerroksella minun ympäristössä).

Joten sisällä VMWARE -hallintakonsoli Olen valinnut ominaisuudet verkkosovittimen, ja sitten napsautti "Advanced"-painiketta - katso alla

VMWare-MAC-Main1

Valitse näyttöön ilmestyi klikkasin "Luo"-painiketta sijaitsee MAC Address - katso alla

VMWare-MAC-Main2

Sitten käynnistetään virtuaalikoneen, ja pieni ja katso - tämä ratkaisi ongelman (onnekas arvaus vai?). Vaikka en ole tarkistanut tätä todellista yksityiskohtaisesti - Ihmettelen, jos minulla olisi kaksi VM: n aktiivinen samaa MAC-osoitetta, mutta heh - ho, ongelma ratkaistu ja vain 4 tuntia elämästäni hävinnyt ongelma - niin, jos lopetat ylös järkeä lopussa ja kokeillut kaikkia selvää kamaa ja käytät VMware - antaa tämän mennä.

comments… add one now } {0 kommenttia ... lisätä yhden nyt }

Jätä kommentti

CAPTCHA Image
Päivitä kuva

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: