Exchange 2010-Suositeltava VMWARE LAB Specification

Andy Grogan 17. huhtikuuta 2011 · 3 kommenttia

vuonna Exchange 2010 (General) , Exchange 2010 (LAB) , Test Labs

Ajattelin, että tekisin Lyhyt VMWare LAB mitoitus postitse (täydentämään minun Edellytykset lähettää Exchange 2010 ) kaikille teille, ketä harkitsee (tai jopa työskennellä) Exchange 2010 kuluessa VMware Server (tai kenties jokin muu versio VMware) LAB ympäristöön.

Jossain määrin, en hyväksy sitä, että osa tästä on vähän subjektiivinen - kuten jokainen LAB ympäristö on yleensä erilainen kuin muut, joilla monet erilaiset tiedot - kuitenkin alustava lähtökohta "Kuinka paljon resursseja minun pitäisi kohdentaa minun Exchange 2010 palvelimet LAB VM "edelleen hyvin paljon samaa.

Huomaa, että tämä ei ole suositeltavaa eritelmän Exchange 2010 tuotanto VMware ympäristössä, sillä se on täysin erilainen vedenkeitin kalaa - ja yksi että aion kattaa pois omistettu postitse.

Ok, joten saatat ajatella, ja todellakin en syytä sinua näin - joten jos tämä ei ole tuotantoon - miksi vaivautua Andy?

No, kuten monet teistä olen varma - Teen paljon työtä Exchange 2010 testi ennen I Kauli tuotantoon (esimerkiksi testausta olla täynnä toteutuksia, tai jopa vain outoja asioita, että minun asiakkaat pyytävät minua tekemään heidän Exchange 2010 ympäristö). Olen huomannut, että siellä on melko suuri ero erittelyä, jossa lab VM lab kone tarvitsee Exchange 2010 verrattuna Exchange 2007 (joka voi odottaa olla rehellinen) - voi toimia asianmukaisesti.

Juuri ennen kuin rock - on syytä antaa sinulle perustason minun lab erittely (mitattuna VMWare palvelimet) - Tein postitse joskus sitten sijaitsee täällä - joka antaa sinulle käsityksen siitä, mitä olen työskennellyt - Kuitenkin olen nyt jakaa minun lab yli kaksi konetta - yksi Isäntä Juoksen ohjauskoneet päälle, ja toinen (joka on perusta liittyy toimessa) Juoksen Exchange 2010 koneet - mutta olen edelleen käyttää VMware Server 2 isäntänä Hypervisor - niin te voi visualisoida alla on yksinkertainen esitys kokoonpano:

NewHostingSetup

Ennen jakamista VMHost Roolit - Voisin samanaikaisesti ajaa välillä 1-3 Exchange 2007 koneita yhdistettynä yhdellä DC samassa isäntä (ja useita muita monikäyttöinen palvelimet) kanssa hyväksyttävän suorituskyvyn testaamiseen (Exchange 2007 koneita olisi tyypillisesti Basic Exchange Sever ja kaksi CCR klusterin solmut).

Exchange 2007 Koneet olisivat seuraavat niiden määrärahat isännältä (huomaa, että ryppään solmujen on luonnollisesti enemmän levyjä ja verkkokortit):

  Nimi: LAB-EX27-01 (2008 - x64)
 PowerState: PoweredOff
 NumCpu: 1
 MemoryMB: 2000
 Kiintolevy: {Hard Disk 1, Hard Disk 2, Hard Disk 3, Hard Disk 4 ...}
 CDDrives: {CD / DVD-asema 1}
 NetworkAdapters: {Network Adapter 1} 

Kuitenkin yhteydessä Exchange 2010 - käynnissä Vieras VM vain 2GB RAM sisällä LAB johti joihinkin suorituskykyyn liittyviä ongelmia, kuten mitä olen löytänyt - Exchange 2010 tykkää perusmuistilla kuormitus noin 2,05 Gt RAM-muistia ja prosenttiosuus Kahden prosessorin ydintä sille myönnetystä ajettaessa Windows Server 2008 R2, ennen kuin teet jotain luovaa kanssa!

Tämän vuoksi edellä - seuraava täsmennys on mitä olen löytänyt on hyvä aloittaa resurssien kohdentaminen, joka tekee Exchange 2010 käyttökelpoista sisällä VMware:

ex2010-vmRecs-1001

Lisäksi haluan suositella perusjärjestelmän levylle noin 24 Gt resurssi levy (jossa voit tallentaa Exchange 2010 asennus levy DVD paikallisille toteutus) noin 24 Gt - tämä levy voidaan myöhemmin käyttää tietokannoille.

comments… read them below or add one } {3 kommenttia ... lukea ne alle tai lisää yksi }

Brad Hards 29 toukokuu 2011 klo 11:04

Jos sinulla on ollut paljon resursseja (vaikkapa uusi quad Xeon laatikko, 10 x 600G nopea asemia, 48G muistia, ja sama yksi sen vieressä), miten voit määrittää testilaboratorio joustavaksi?

Useita DC?

Hub, postilaatikko, asiakkaan yhteys, reuna liikenne?

Testi asiakkaita?

Vastata

kipinä 30 elokuu 2011 klo 14:05

Suuri postitse, juuri sitä mitä olin etsimässä.

Vastata

Bottega Veneta Lompakko 17 elokuu 2012 klo 01:45

Bottega Veneta Lompakko

Vastata

Jätä kommentti

CAPTCHA Image
Päivitä kuva

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: