Exchange 2010-Suositeltava VMWARE LAB Specification

Andy Grogan 17. huhtikuuta 2011 · 3 kommenttia

vuonna Exchange 2010 (General) , Exchange 2010 (LAB) , Test Labs

Ajattelin, että tekisin Lyhyt VMWare LAB mitoitus postitse (täydentää minun Edellytykset lähettää Exchange 2010 ) kaikille teille, ketä harkitsee (tai jopa työskennellä) Exchange 2010 kuluessa VMware Server (tai kenties muita versio VMware) LAB ympäristöön.

Tietyssä määrin, en hyväksy sitä, että osa tästä on vähän subjektiivinen - kuten jokainen LAB ympäristöön yleensä eroaa muista ottaa monta erilaista tekniset tiedot - kuitenkin alkuperäisen lähtökohta "Kuinka paljon resursseja minun pitäisi kohdentaa minun Exchange 2010 palvelimet LAB VM "edelleen hyvin paljon samaa.

Huomaa, että tämä ei ole suositeltava eritelmän Exchange 2010 tuotanto VMware ympäristössä, koska se on täysin eri vedenkeitin kalaa - ja yksi että aion kattaa pois omistettu postitse.

Ok, niin saatat ajatella, ja tosiaan en syytä sinua näin - joten jos tämä ei ole tuotantoon - miksi vaivautua Andy?

No, kuten monet teistä olen varma - Teen paljon työtä Exchange 2010 testissä ennen kuin Kauli tuotantoon (esimerkiksi testausta täynnä toteutuksia, tai jopa vain outoja asioita, että minun asiakkaat pyytävät minua tekemään heidän Exchange 2010 ympäristö). Olen huomannut, että siellä on melko suuri ero erittelyä, jossa lab VM lab kone tarvitsee Exchange 2010, verrattuna Exchange 2007 (joka voi odottaa olla rehellinen) - voi toimia asianmukaisesti.

Juuri ennen kuin rock - se kannattaa antaa sinulle perustason minun lab erittely (mitattuna VMWare palvelimet) - Tein postitse joskus sitten sijaitsevat täällä - joka antaa sinulle käsityksen siitä, mitä olen työskennellyt - mutta minulla on nyt jakaa minun LAB poikki kahdesta koneesta - yksi Isäntä Juoksen ohjauskoneet päälle, ja toinen (joka on perusta liittyy toimessa) Juoksen Exchange 2010 koneet - mutta olen edelleen käyttää VMWare Server 2 isäntänä Hypervisor - joten sinun voi visualisoida alla on yksinkertainen esitys kokoonpano:

NewHostingSetup

Ennen halkaisu VMHost Roolit - voisin samanaikaisesti ajaa välillä 1-3 Exchange 2007 koneita yhdistää yksi DC samalla isäntä (ja useita muita monikäyttöinen palvelimet) hyväksyttyihin suoritusarvoihin testaamiseen (Exchange 2007 koneita olisi tyypillisesti Basic Exchange Sever ja kaksi CCR klusterin solmut).

Exchange 2007 Koneet olisi seuraavat niiden määrärahat isännältä (huomaa, että Cluster Solmut on luonnollisesti enemmän levyjä ja verkkokortit):

  Nimi: LAB-EX27-01 (2008 - x64)
 PowerState: PoweredOff
 NumCpu: 1
 MemoryMB: 2000
 Kiintolevy: {Hard Disk 1, Hard Disk 2, Hard Disk 3, Hard Disk 4 ...}
 CDDrives: {CD / DVD-asema 1}
 NetworkAdapters: {Network Adapter 1} 

Kuitenkin yhteydessä Exchange 2010 - käynnissä Vieras VM vain 2GB RAM sisällä LAB johti joihinkin suorituskykyyn liittyviä ongelmia, kuten mitä olen löytänyt - Exchange 2010 tykkää perusmuistilla kuormitus noin 2,05 Gt RAM-muistia ja prosenttiosuus Kahden prosessorin ydintä sille myönnetystä ajettaessa Windows Server 2008 R2, ennen kuin teet jotain luovaa kanssa!

Tämän vuoksi edellä - seuraava täsmennys on mitä olen löytänyt olla hyvä lähtökohta resurssien kohdentamista, joka tekee Exchange 2010 käyttökelpoista sisällä VMWARE:

ex2010-vmRecs-1001

Myös Suosittelen perusjärjestelmän levy noin 24 Gt resurssi levy (jossa voit tallentaa Exchange 2010 asennuslevyltä DVD paikallisille suorittamisen) noin 24 Gt - tämä levy voidaan myöhemmin käyttää Tietokannat.

comments… read them below or add one } {3 kommenttia ... lukea ne alle tai lisää yksi }

Brad Hards 29 toukokuu 2011 klo 11:04

Jos sinulla oli paljon resursseja (vaikkapa uusi quad Xeon laatikko, 10 x 600G nopea asemia, 48G RAM, ja sama yksi vieressä), miten voit määrittää testilaboratorio maksimaalisen joustavuuden?

Useita DC?

Hub, postilaatikko, asiakas pääsy, reuna liikenne?

Test asiakkaita?

Vastata

kipinä 30 elokuu 2011 klo 14:05

Suuri postitse juuri mitä olin etsimässä.

Vastata

Bottega Veneta Lompakko 17 elokuu 2012 klo 01:45

Bottega Veneta Lompakko

Vastata

Jätä kommentti

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: