Exchange 2010-Suositeltava VMWARE LAB Specification

Andy Grogan 17. huhtikuuta 2011 · 3 kommenttia

vuonna Exchange 2010 (General) , Exchange 2010 (LAB) , Test Labs

Ajattelin, että haluan tehdä nopeasti VMWare LAB mitoitus viesti (täydentää minun edellytykset lähettää Exchange 2010 ) kaikille teille, ketä harkitset (tai jopa työskennellä) Exchange 2010 kuluessa VMWARE Server (tai kenties jokin muu versio VMware) LAB ympäristöön.

Jossain määrin, en hyväksy sitä, että osa tästä on vähän subjektiivinen - kuten jokainen LAB ympäristöön yleensä erilainen kuin muut, joilla monet erilaiset tiedot - kuitenkin alkuperäisen lähtökohta "Kuinka paljon resurssi minun pitäisi jakamista minun Exchange 2010 palvelimet LAB VM "edelleen hyvin paljon samaa.

Huomaa, että tämä ei ole suositeltu erittely Exchange 2010 tuotannon VMWARE ympäristö, koska se on täysin erilainen vedenkeitin kalaa - ja yksi että aion kattaa pois oma viesti.

Ok, joten saatat ajatella, ja itse asiassa en syytä sinua näin - joten jos tämä ei ole tuotanto - miksi vaivautua Andy?

No, kuten monet teistä olen varma - En paljon työtä Exchange 2010 testi ennen kuin Kauli tuotantoon (esimerkiksi testaus täynnä toteutuksia, tai jopa vain outoja asioita, että minun asiakkaat pyytävät minua tekemään heidän Exchange 2010 ympäristö). Olen huomannut, että siellä on melko suuri ero erittelyä, jossa lab VM lab kone tarvitsee Exchange 2010 verrattuna Exchange 2007 (joka arvata saattaa olla rehellinen) - voi toimia asianmukaisesti.

Juuri ennen kuin rock - se kannattaa antaa sinulle perustason minun lab erittely (mitattuna VMWare Sebaot) - Tein postitse joskus sitten sijaitsee täällä - joka antaa sinulle käsityksen siitä, mitä olen työskennellyt - Olen kuitenkin nyt jakaa minun LAB yli kaksi konetta - yksi Isäntä Juoksen ohjauskoneet päälle, ja toinen (joka on perusta liittyy toimessa) Juoksen Exchange 2010 koneet - mutta en silti käyttää VMWare Server 2 isäntänä Hypervisor - joten sinun voi visualisoida alla on yksinkertainen esitys kokoonpano:

NewHostingSetup

Ennen jakamista VMHost Roolit - Voisin samanaikaisesti ajaa välillä 1-3 Exchange 2007 koneissa yhdistetään yhden DC samalla isäntä (ja useita muita monikäyttöinen palvelimet) hyväksyttyihin suoritusarvoihin testaamiseen (Exchange 2007 koneiden olisi tyypillisesti Basic Exchange Sever ja kaksi CCR ryppään solmujen).

Exchange 2007 Koneet olisi seuraavat voimavaroja niitä Host (huomaa, että ryppään solmujen on luonnollisesti enemmän levyjä ja verkkokortit):

  Nimi: LAB-EX27-01 (2008 - x64)
 PowerState: PoweredOff
 NumCpu: 1
 MemoryMB: 2000
 Kiintolevy: {Hard Disk 1, Hard Disk 2, kiintolevy 3, Hard Disk 4 ...}
 CDDrives: {CD / DVD-asema 1}
 NetworkAdapters: {Network Adapter 1} 

Kuitenkin yhteydessä Exchange 2010 - käynnissä Asiakkaiden VM vain 2GB RAM sisällä LAB johti joihinkin suorituskykyyn liittyviä ongelmia, kuten mitä olen löytänyt - Exchange 2010 tykkää perusmuistilla kuormitus noin 2,05 Gt RAM ja prosenttiosuus kahden prosessorin ydintä sille myönnetystä kun käynnissä Windows Server 2008 R2, ennen kuin teet jotain luovaa kanssa!

Siksi edellä esitettyjen - seuraava täsmennys on mitä olen löytänyt olla hyvä lähtökohta resurssien kohdentamista, joka tekee Exchange 2010 käyttökelpoista sisällä VMWARE:

ex2010-vmRecs-1001

Myös Voisin suositella perusjärjestelmän levy noin 24 Gt resurssi levy (jossa voit tallentaa Exchange 2010 asennuslevyltä DVD paikallisten suorittamisen) noin 24 Gt - tämä levy voidaan myöhemmin käyttää Tietokannat.

comments… read them below or add one } {3 kommenttia ... lukea ne alle tai lisätä yhden }

Jätä kommentti

CAPTCHA Image
Päivitä kuva
*

Edellinen viesti:

Seuraava viesti: